Kezdőlap
Kapcsolat
Termékek
Română
Magyar
English
Koz-Service
Kezdőlap
Rólunk
Termékek
Szolgáltatások
Referenciák
Kapcsolat
Kezdőlap
Rólunk
Termékek
Generátor
UPS
Hegesztő aggregát
Világítotorony
Szolgáltatások
Referenciák
Árajánlat kérés
Kapcsolat
Feedback
Legyen Ön is napirenden a KozService újdonságaival
Név
Email:
Karrier
Kedd, 06 Aug 2019
Cégünk szervíz mérnököt és sales mérnököt alkalmaz nagy teljesítményű áramfejlesztő aggregátok eladására Románia területén. CV-t a office@koz-service.ro címre várunk.
 
Bérelhető 100 kVA teljesítményű generátor
Kedd, 08 Máj 2018
Május 1-től bérelhető az új 100 kVA-s áramfejlesztő aggregátunk. Felszereltség: közúti utánfutó, esővédő burkolat. 
 
Cricket széria a VISA SpA-tól
Hétfő, 11 Szep 2017

Cricket széria válasz a modern piac kihívásaira. Egyszerűsített felépítés és megbízhatóság ötvözete jellemzi a Cricket áramfejlesztőket. 

Teljesítmények (kVA):  9-13-15-20-30-40-60-80-100

Tulajdonságok: kézi/automata indítás (kérésre)

Felépítés:  külső telepítésre alkalmas burkolattal

 

Fapados kivitel elérhető áron !

Árajánlatok: office@koz-service.ro vagy 0745-181262

 

 
Ezer Székely Leány Napja - Csíksomlyó
Szombat, 02 Júl 2016
A Csíksomlyói Nyereg ad helyet az immár 85 éves Ezer Székely Leány Napja hagyományőrző találkozónak. Az évente megszervezett fesztivál lehetőséget teremt a székely népviselet, valamint a népzene és néptánc bemutatására és népszerűsítésére.
Az Ezer Székely Leány Napja ünnepség alatt a hangosító berendezések biztonsági áramellátását a Koz-Service Kft-től bérelt 20 kVA teljesítményű áramfejlesztő aggregát szolgáltatta. (foto:szekelyfold.ma)
 
Csíksomlyói Pünkösdi Búcsú
Hétfő, 16 Máj 2016
A Csíksomlyói Pünkösdi Búcsú Közép-Kelet Európa legnagyobb keresztény megmozdulása, amely a rendszerváltástól kezdődően az összmagyarság legjelentősebb keresztény eseményévé vált. A zarándoklat színhelye helyszűke miatt kiköltözött a székelység szent hegyére a csíksomlyói nyeregbe, ahol több százezer zarándok tud részt venni az ünnepi szentmisén. 2011 óta cégünk biztosítja a hangosító berendezések és a búcsús szentmise Duna TV általi televíziós közvetítéséhez a biztonsági áramellátást.
Idén, 2016-ban, a Csíksomlyói Pünkösdi Búcsú ünnepi szentmiséje alatt egy 180 kVA-s áramfejlesztő generátor nyújtotta ezen elektronikus berendezésekhez szükséges áramellátást.
 
Marelli alternátorok
Hétfő, 16 Jan 2012
2012 januárjától vállalkozásunk a Marelli Motori hivatalos romániai képviselete.
Szakképzett műszaki csoportunk által állunk ügyfeleink rendelkezésére a Marelli alternátorok és eredeti alkatrészek garanciális és poszt-garanciális szolgáltatásaival:
 • beszerzés
 • leszállítás
 • üzembehelyezés
 • karbantartás
 • javítás
 • üzemeltetési kiképzés.
 
Linz alternátorok
Hétfő, 05 Dec 2011
2011 decemberétől vállalkozásunk a Linz hivatalos romániai kizárólagos képviselete.
Szakképzett műszaki csoportunk által állunk ügyfeleink rendelkezésére a Linz alternátorok és eredeti alkatrészek garanciális és poszt-garanciális szolgáltatásaival:
 • beszerzés
 • leszállítás
 • üzembehelyezés
 • karbantartás
 • javítás
 • üzemeltetési kiképzés.
 
SERVICE - REWORK - REVERSE ENGINEERING
Kedd, 06 Dec 2011
Cégünk, a Koz-Service Kft. együttműködve az EMERSON, ASTEC és ARTESYN gyártók termékeinek akkreditált európai szervízközpontjával a következő szolgáltatásokat tudja biztosítani Románia területén:
 1. Javítás - Minden típusú tápegység (szünetmentesek, motorvezérlők, akkumulátor töltők, elektronikai áramkörök, frekvencia váltók, lift vezérlők, vezérelt egyenirányítók, villamossági védelmek stb.) javítását garanciában illetve garancián kívül.
 2. Emerson, Astec és Artesyn termékei mellett, Delta, Dell, Power-One, Lambda, Cisco, Cherokee, Siemens, Philips, Agilent, APC, AEG, Liebert, 3M, Nokia, Ericsson, Nortel, Elba, Computer-Products, Omron, Tektronics, Ricoh, IBM, FUJI, Schrack , Efore, CRC, Condor, stb. termékek elektronikai áramköreinek a javítását is vállaljuk meghatározott feltételek között.
 3. Átmunkálás (rework) - Ezt a szolgáltatást általában új tápoknál végezzük, abban az esetben, hogyha egy berendezés nem a megrendelő eredeti elképzelése szerint működik. Ez a szolgáltatás kizárólag az Emerson-Astec-Artesyn által gyártott termékekre érvényes.
 4. 'Reverse engineering' - Olyan esetekben végezzük, amikor a megrendelő meg akar javíttatni egy régi termékeket, amihez már nincs és nem is beszerezhető a műszaki dokumentáció, és kérésére elkészítjük a berendezés műszaki dokumentációját.
 
A Csíki Székely Múzeum felújítása és modernizálása
Szombat, 15 Okt 2011
Cégünk hozzajárult a Csíki Székely Múzeum felújításához a csíkszeredai START DUO Kft. –vel leszerződött 12 kVA-s áramfejlesztő generátor leszállításával és üzembe helyezésével. Az olaszországi Mosa által gyártott áramfejlesztő az épület alagsorában a kazánház mellett üzemel és a kazánház biztonsági áramellátását biztosítja.
 
Hargita Megyei Vészhelyzetek Főfelügyelősége (ISU Harghita)
Csütörtök, 20 Okt 2011
A Hargita Megyei Vészhelyzetek Főfelügyelőségének cégünk egy 40 kVA-s Mosa zajcsillapított áramfejlesztőt helyezett üzembe a Csíkszeredai Tűzoltó Vállalat teljes, az ISU Harghita és a SMURD Harghita diszpécser-központjainak biztonsági áramellátására.
 
Sikeres projekt lezárása - CAMUSAT ROM Telecomunicatii – Orange Moldávia
Hétfő, 10 Okt 2011
2011 október elején sikeresen átadta cégünk a Camusat-Orange Moldávia projekt keretén belül leszerződött 54 darab 14 kVA-s árafejlesztő utolsó szállítmányát. Az olaszországi VISA által gyártott áramfejlesztők a Moldávia Köztársaság területén található különböző GSM mobiltelekommunikációs átjátszóknál fognak üzemelni.
 
CAMUSAT ROM Telecomunicaţii - Orange Románia projekt sikeres befejezése
Vasárnap, 12 Jún 2011
2011 június elején átadtuk a Camusat-Orange Románia projekt keretén belül leszerződött 27 darab 9-30 kVA teljesítményű áramfejlesztőt. Az olaszországi VISA által gyártott áramfejlesztők Románia területén található különböző GSM mobiltelekommunikációs átjátszóknál működnek.
 
Well UPS
Hétfő, 02 Máj 2011
2011 februárjától cégünk üzleti kapcsolatot hozott létre a WELL UPS gyártójával, UPS ami speciálisan fás- és széntüzelésű kazánok valamint napelemes fűtésrendszerek biztonsági áramellátására volt kifejlesztve, és minden olyan kis terhelésű aplikációra, ami hosszabb idejű back-up időt igényel. A Well termékek megfelelnek a legmagasabb CE minőségi előírásoknak és követelményeknek. Céljaink között szerepel, hogy a közeljövőben kibővítsük termékkínálatunkat feszültségszabályzókkal és sürgősségi biztonsági tápokkal (EPS).
 
Mecc Alte alternátorok
Hétfő, 29 Szep 2008
2003-tól vállalkozásunk a Mecc Alte hivatalos romániai kizárólagos képviselete.
Szakképzett műszaki csoportunk által állunk ügyfeleink rendelkezésére a Mecc Alte alternátorok és eredeti alkatrészek garanciális és poszt-garanciális szolgáltatásaival :
 • beszerzés
 • leszállítás
 • üzembehelyezés
 • karbantartás
 • javítás
 • üzemeltetési kiképzés.
 
Új székhely
Péntek, 01 Aug 2008
2008 március elejétől cégünk új 500 nm hasznos felületű székházba költözött. Új elérhetőségünk Szék u. 7/A Csíkszereda. Az új épület irodáknak és egy gyűlésteremnek ad helyet, valamint parkolási lehetőséggel is rendelkezik. Az épületben folytatja működését még két magánvállalkozás: a Gerkon Kft. És az Enetix Software Kft.
 
Új weblap
Szombat, 01 Már 2008
2008 július végére elkészült a Koz-Service Kft új, modern web oldala, mely frissített tartalommal, három nyelven (Ro-Hu-Eng) közli az információt cégünkről, termékeinkről és szolgáltatásainkról. Az új funkciók közül kiemelendő a termékkatalógus, mely segítségével a teljes terméklista megtekinthető minden egyes termék különböző paramétereinek és jellemzőinek megjelenítésével.
User:
Pass:
Login
Elfelejtette a jelszavát? Kattintson ide!