Kezdőlap
Kapcsolat
Termékek
Română
Magyar
English
Koz-Service
Kezdőlap
Rólunk
Termékek
Szolgáltatások
Referenciák
Kapcsolat
Kezdőlap
Rólunk
Termékek
Generátor
UPS
Hegesztő aggregát
Világítotorony
Szolgáltatások
Referenciák
Árajánlat kérés
Kapcsolat
Feedback
Legyen Ön is napirenden a KozService újdonságaival
Név
Email:

Áramfejlesztő aggregát

Az áramfejlesztő aggregát olyan berendezés, mely áramot termel, azáltal, hogy egy benzines vagy dízel villanymotor mozgatja az alternátor rotorját.
Alkalmazási területek
1. Folyamatos üzemmód (prime)
– alkalmazásoknál, ahol nincs rácsatlakozási lehetőség a hálózati feszültségre.
Alkalmazások: magán villák, hétvégiházak és egyéb távoli épületek, gépek, berendezések vagy építőtelepek, szabadtéri kulturális és egyéb szabadidős rendezvények, katonai jellegű rendezvények, események, stb.
lighting tower

Világítótorony

A világítótorony egyidejűleg biztosítja a munkafolyamathoz szükséges berendezések áramellátását és a munkaterület megvilágítását.
Szünetmentes tápegység (UPS)

A szünetmentes tápegység (Uninterruptible Power Supply) a villamos energia hálózat és a fogyasztó berendezések közé csatolva megvédi a fogyasztókat a hálózati feszültség ingadozásaitól és megszakadásától, ami károsíthatja a berendezéseket, adatok elvesztéséhez vagy a személyek épségének és egészségének veszélyeztetéséhez vezethet, egyéb anyagi és más jellegű károkat okozva. A szünetmentes tápegység akkumulátort tartalmaz.
Alkalmazási területek
Iroda (személyi számítógép, számítógép hálózat, szerver, pénztárgép, perifériák), telekommunikáció, bank, kórház, klinika, laboratórium stb.

Hegesztő aggregát

A hegesztő aggregát olyan berendezés, mely villamos energiát termel valamint egyidejűleg hegesztőként is üzemel.
Alkalmazási területek
Bárhol, ahol nincs rácsatlakozási lehetőség a villamos energia hálózatra, valamint hegesztési munkálatok végzése szükséges.
Alkalmazások: utak és hidak építése, távoli vezetékek javítása, ipari és civil épületek építése, stb.

Alternátor (generátor):

Az alternátor olyan villamos gép, amely egy mágneses mezőben a forgórész tengelyének mechanikai mozgásával egy többfázisú tekercsrendszerrel ellátott állórész kapcsainál elektromos áramot generál.
Alkalmazási területek:
Minden olyan iparág ahol elektromos áram generálására van szükség különböző paraméterekkel (feszültség, frekvencia, teljesítmény, stb).
User:
Pass:
Login
Elfelejtette a jelszavát? Kattintson ide!