Kezdőlap
Kapcsolat
Termékek
Română
Magyar
English
Koz-Service
Kezdőlap
Rólunk
Termékek
Szolgáltatások
Referenciák
Kapcsolat
Kezdőlap
Rólunk
Termékek
Generátor
UPS
Hegesztő aggregát
Szolgáltatások
Referenciák
Árajánlat kérés
Kapcsolat
Feedback
Legyen Ön is napirenden a KozService újdonságaival
Név
Email:
Szolgaltatasok

Forgalmazott termékeinkre cégünk teljeskörű szervizszolgáltatást biztosít, így karbantartást, garanciális és garancia-utáni szervizt, valamint eredeti cserealkatrészeket és fogyóanyagokat. Szolgáltatás-ajánlatunk Románia egész területére érvényes.

Ingyenes szaktanácsadás
Szakképzett műszaki csoportunk ingyenes műszaki tanácsadást biztosít a megfelelő berendezés (teljesítmény, felépítés, stb.) valamint az optimális szerelési hely kiválasztása céljából (gépházméret és elrendezés kialakítása). Hasznos műszaki információkkal már az árajánlatkérés fázisában az Önök segítségére lehetünk.

Szállítás az ügyfélhez
Biztosítjuk berendezéseink és forgalmazott termékeink (cserealkatrész) leszállítását egyenesen az ügyfél telephelyére.
Telepítés
Az ügyfél kérésére műszaki csoportunk biztosítja a megvásárolt berendezés telepítését (beszerelését), mely tartalmazza a: szerelést, kábelezést, elosztó szekrény módosítást, kábel csatornákat, ventilációs csatornát, hangtompító berendezéseket nyitott áramfejlesztők esetében, a kipufogó csövet az áramfejlesztőtől a külvilágba (szerelési árszámítás alapján). Mindezen munkálatok lényegesen függnek az ügyfél által biztosított telepítés helyétől. Az ügyfél kérésére a szereléshez műszaki felügyeletet biztosítunk ellenérték fejében, amennyiben a telepítést nem cégünk végzi. Cégünk rendelkezésére áll a gyártók által kibocsájtott mindenféle telepítéshez, üzembe helyezéshez és szervizhez szükséges műszaki dokumentáció.

Üzembehelyezés
A telepítési munkálatok befejezése után műszaki csoportunk biztosítja a berendezés üzembe helyezését, terhelés nélküli valamint terheléses tesztelését.

Szerviz
Cégünk a forgalmazott berendezések telepítésének tervezését, telepítését, üzembe helyezését, garanciális és garancia utáni karbantartását, javítását főállású alkalmazottakkal kivitelezi. Színvonalas és gyors szervizszolgáltatásainkat a saját szerviz központunknál biztosítjuk. A forgalmazott berendezések rendelkeznek CE és ISO bizonylattal.

Garanciális szerviz
Szakképzett műszaki csoportunk biztosítja az általunk forgalmazott berendezések szervizszolgáltatásait. Garanciális berendezés esetén a hiba bejelentésétol számított max. 5 napon belül választ, max. 15 napon belül hibaelhárítást vállalunk, abban az esetben, ha a berendezés Románia területén belül üzemel.

Garancia utáni szerviz
Az eladott berendezéseknek szervizszolgáltatást biztosítunk a garanciális idő letelte után. A garanciális időtartam letelte után 10 évig biztosítunk cserealkatrészt és fogyóanyagot a forgalmazott berendezésekre.
A berendezések nem tartalmaznak korlátolt használati idejű alkatrészeket, amennyiben nincs kitéve túlterhelésnek, megfelelő környezeti és időjárási körülmények között használódik (működik) és ha időszakonként elvégzik a gyártó által javasolt karbantartásokat. A berendezések karbantartását saját szerszámokkal, mérőműszerekkel végezzük. Az áramfejlesztő aggregátok karbantartásához szükséges fogyóanyagok: motorolaj, valamint az üzemanyag, olaj, levegő és hűtőfolyadék szűrők. Az olajat a romániai forgalmazóktól, a szűrőket pedig a különböző motorgyártók romániai képviseletein keresztül biztosítjuk. A fogyóáruk árai a romániai forgalmazók által megadott árak.
Nem vállalunk felelőséget a garancia ideje alatt azokra a berendezésekre, amelyeket Románia területén kívül helyeztek üzembe valamint olyan környezeti és meteorológiai környezetben üzemeltettek, melyek nem felelnek meg az Európai Úniós szabványoknak, amelyek szerint a berendezések gyártva voltak.

Eredeti cserealkatrész
A forgalmazott termékekre úgy a garancia idejére, mint a garancia utánra cégünk cserealkatrészt, tartozékokat és fogyóanyagokat biztosít. Az új cserealkatrészek garanciális ideje megegyezik a forgalmazó által biztosított garanciális időtartammal, a javítások jellegének és a kicserélt cserealkatrészektől függően. A garancia utáni javításokra általában 3 (három) hónap a garancia ideje, valamint 1 (egy) év a kicserélt alkatrészre a gyártó ajánlása alapján, abban az esetben, ha betartják a gyártó által javasolt karbantartási periódusokat, valamint a meghibásodások rejtett okokból történnek, és nem a berendezés nem megfelelő üzemeltetéséből, elfogadhatatlan túlzott igénybevételéből vagy a karbantartási ciklusok figyelmen kívül hagyásából.

Üzemeltető személyzet felkészítése
Az üzemeltető személyzetet felkészítjük a berendezés üzemeltetésére, melyre a berendezés üzembe helyezésekor kerül sor. Továbbá a berendezés működtetéséhez szükséges utasításokat valamint használati kézikönyvet (román és angol nyelvű) adunk.

Garancia
A KOZ-SERVICE Kft. az általa forgalmazott berendezésekre 12-24 hónapig kiterjedő garanciát ajánl. A berendezések a garancia levéllel, az eredetet igazoló CE bizonylattal és a használati kézikönyvvel (román és angol nyelvű) együtt kerülnek átadásra.


Béraggregát
Kölcsönzünk különböző típusú alkalmazásokhoz áramfejlesztő aggregátokat: építkezés, termelés, szabadtéri kulturális rendezvények, irodák, bevásárló központok, üzemanyagtöltő állomások áramellátására. Jelen pillanatban saját tulajdonú áramfejlesztő aggregátokkal 4,5 – 10 – 20 - 110 kVA teljesítményig állunk ügyfeleink rendelkezésére.

User:
Pass:
Login
Elfelejtette a jelszavát? Kattintson ide!