Kezdőlap
Kapcsolat
Termékek
Română
Magyar
English
Koz-Service
Kezdőlap
Rólunk
Termékek
Szolgáltatások
Referenciák
Kapcsolat
Kezdőlap
Rólunk
Termékek
Generátor
UPS
Hegesztő aggregát
Világítotorony
Szolgáltatások
Referenciák
Árajánlat kérés
Kapcsolat
Feedback
Legyen Ön is napirenden a KozService újdonságaival
Név
Email:
Szolgaltatasok

Forgalmazott termékeinkre cégünk teljeskörű szervizszolgáltatást biztosít, így karbantartást, garanciális és garancia-utáni szervizt, valamint eredeti cserealkatrészeket és fogyóanyagokat. Szolgáltatás-ajánlatunk Románia egész területére érvényes.

Szaktanácsadás
Szakképzett műszaki csoportunk szakszerű műszaki tanácsadást biztosít a megfelelő berendezés (teljesítmény, felépítés, stb.) valamint az optimális szerelési hely kiválasztása céljából (gépházméret és elrendezés kialakítása). Hasznos műszaki információkkal már az árajánlatkérés fázisában az Önök segítségére lehetünk. A tanácsadás díját levonjuk a megvásárolandó berendezés árából, amennyiben ezt tőlünk vásárolják meg.

Szállítás az ügyfélhez
Biztosítjuk berendezéseink és forgalmazott termékeink (cserealkatrész) leszállítását egyenesen az ügyfél telephelyére.
Telepítés
Az ügyfél kérésére műszaki csoportunk biztosítja a megvásárolt berendezés telepítését (beszerelését), mely tartalmazza a: szerelést, kábelezést, elosztó szekrény módosítást, kábel csatornákat, ventilációs csatornát, hangtompító berendezéseket nyitott áramfejlesztők esetében, a kipufogó csövet az áramfejlesztőtől a külvilágba (szerelési árszámítás alapján). Mindezen munkálatok lényegesen függnek az ügyfél által biztosított telepítés helyétől. Az ügyfél kérésére a szereléshez műszaki felügyeletet biztosítunk ellenérték fejében, amennyiben a telepítést nem cégünk végzi. Cégünk rendelkezésére áll a gyártók által kibocsájtott mindenféle telepítéshez, üzembe helyezéshez és szervizhez szükséges műszaki dokumentáció.

Üzembehelyezés
A telepítési munkálatok befejezése után műszaki csoportunk biztosítja a berendezés üzembe helyezését, terhelés nélküli valamint terheléses tesztelését.

Szerviz
Cégünk a forgalmazott berendezések telepítésének tervezését, telepítését, üzembe helyezését, garanciális és garancia utáni karbantartását, javítását főállású alkalmazottakkal kivitelezi. Színvonalas és gyors szervizszolgáltatásainkat a saját szerviz központunknál biztosítjuk. A forgalmazott berendezések rendelkeznek CE és ISO bizonylattal.

Garanciális szerviz
Szakképzett műszaki csoportunk biztosítja az általunk forgalmazott berendezések szervizszolgáltatásait. Garanciális berendezés esetén a hiba bejelentésétol számított max. 5 napon belül választ, max. 15 napon belül hibaelhárítást vállalunk, abban az esetben, ha a berendezés Románia területén belül üzemel.

Garancia utáni szerviz
Az eladott berendezéseknek szervizszolgáltatást biztosítunk a garanciális idő letelte után. A garanciális időtartam letelte után 10 évig biztosítunk cserealkatrészt és fogyóanyagot a forgalmazott berendezésekre.
A berendezések nem tartalmaznak korlátolt használati idejű alkatrészeket, amennyiben nincs kitéve túlterhelésnek, megfelelő környezeti és időjárási körülmények között használódik (működik) és ha időszakonként elvégzik a gyártó által javasolt karbantartásokat. A berendezések karbantartását saját szerszámokkal, mérőműszerekkel végezzük. Az áramfejlesztő aggregátok karbantartásához szükséges fogyóanyagok: motorolaj, valamint az üzemanyag, olaj, levegő és hűtőfolyadék szűrők. Az olajat a romániai forgalmazóktól, a szűrőket pedig a különböző motorgyártók romániai képviseletein keresztül biztosítjuk. A fogyóáruk árai a romániai forgalmazók által megadott árak.
Nem vállalunk felelőséget a garancia ideje alatt azokra a berendezésekre, amelyeket Románia területén kívül helyeztek üzembe valamint olyan környezeti és meteorológiai környezetben üzemeltettek, melyek nem felelnek meg az Európai Úniós szabványoknak, amelyek szerint a berendezések gyártva voltak.

Eredeti cserealkatrész
A forgalmazott termékekre úgy a garancia idejére, mint a garancia utánra cégünk cserealkatrészt, tartozékokat és fogyóanyagokat biztosít. Az új cserealkatrészek garanciális ideje megegyezik a forgalmazó által biztosított garanciális időtartammal, a javítások jellegének és a kicserélt cserealkatrészektől függően. A garancia utáni javításokra általában 3 (három) hónap a garancia ideje, valamint 1 (egy) év a kicserélt alkatrészre a gyártó ajánlása alapján, abban az esetben, ha betartják a gyártó által javasolt karbantartási periódusokat, valamint a meghibásodások rejtett okokból történnek, és nem a berendezés nem megfelelő üzemeltetéséből, elfogadhatatlan túlzott igénybevételéből vagy a karbantartási ciklusok figyelmen kívül hagyásából.

Üzemeltető személyzet felkészítése
Az üzemeltető személyzetet felkészítjük a berendezés üzemeltetésére, melyre a berendezés üzembe helyezésekor kerül sor. Továbbá a berendezés működtetéséhez szükséges utasításokat valamint használati kézikönyvet (román és angol nyelvű) adunk.

Garancia
A KOZ-SERVICE Kft. az általa forgalmazott berendezésekre 24 hónapig kiterjedő garanciát ajánl. A berendezések a garancia levéllel, az eredetet igazoló CE bizonylattal és a használati kézikönyvvel (román és angol nyelvű) együtt kerülnek átadásra.


Béraggregát
Kölcsönzünk különböző típusú alkalmazásokhoz áramfejlesztő aggregátokat: építkezés, termelés, szabadtéri kulturális rendezvények, irodák, bevásárló központok, üzemanyagtöltő állomások áramellátására. Jelen pillanatban saját tulajdonú áramfejlesztő aggregátokkal 4,5 – 10 – 20 - 40 - 110 kVA teljesítményig állunk ügyfeleink rendelkezésére.

User:
Pass:
Login
Elfelejtette a jelszavát? Kattintson ide!