Prima pagină
Contact
Produse
Română
Magyar
English
Koz-Service
Prima pagină
Despre noi
Produse
Servicii
Referinţe
Contact
Prima pagină
Despre noi
Produse
Grup electrogen
UPS
Agregat mixt sudură-grup electrogen
Turn de iluminat
Servicii
Referinţe
Cerere-ofertă
Contact
Feedback
Fiţi la curent în fiecare lună cu noutăţile de la KozService
Nume:
Email:

Grup electrogen - generator electric

Grupul electrogen este un echipament care generează şi furnizează energie electrică. Un motor termic alimentat cu benzină sau motorină pune în mişcare rotorul unui generator care produce tensiune electrică la bornele înfăşurărilor sale.
Domenii de aplicare
1. Regim de funcţionare continuă (prime)
Se aplică în cazuri unde nu există posibilitate de conectare la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Aplicaţii: vile particulare, cabane, case de vacanţă şi alte clădiri izolate, utilaje, echipamente sau şantiere, evenimente de divertisment în concedii şi vacanţe, spectacole, concerte şi evenimente organizate în aer liber, pentru scopuri militare, etc.
lighting tower

Turn de iluminat

Turnul de iluminat este un echipament util și eficient pentru iluminatul zonei de lucru în timp ce generează concomitent energie electrică.Sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS)

UPS-urile (Uninterruptible Power Supply) fiind surse de alimentare neîntreruptibile se conectează între reţeaua de alimentare şi consumatori pentru protejarea acestora împotriva perturbaţiile din reţeaua de alimentare publică şi de pane de curent, care ar putea duce la deteriorarea aparatajelor conectate, pierderea datelor, periclitarea vieţii etc. UPS-le sunt montate cu acumulatoare, care menţin alimentarea consumatorilor.
Domenii de aplicare
Calculatoare personale, reţele de calculatoare, servere, case de marcat, periferice, birouri, telecomunicatii, bănci, spitale, clinici, siteuri industriale, aeroporturi, centrale electrice, centrale nucleare, etc.

Agregate mixte sudură-grup electrogen

Agregatul mixt sudură-grup electrogen este un echipament care generează şi furnizează energie electrică concomitent cu posibilitatea de funcţionare ca aparat de sudură.
Domenii de aplicare
Se utilizează unde nu există posibilitate de conectare la reţeaua de distribuţie a energiei electrice şi totodată se impune efectuarea unor lucrări de sudare.
Aplicaţii: construcţii drumuri şi poduri, reparaţii conducte în zone îndepărtate, construcţii clădiri civile şi industriale etc.

Generator electric (alternator electric):

Generatorul electric (alternatorul electric) este o mașină electrică care prin mișcarea unui câmp magnetic rotativ transformă energia mecanică primită la arbore în energie electrică cedată pe la borne.
Domenii de aplicare
Toate domeniile în care este necesar generarea curentului electric cu diferite parametri de funcționare (tensiune, frecvență, putere electrică).
User:
Pass:
Login
V-aţi uitat parola? Click aici!