Prima pagină
Contact
Produse
Română
Magyar
English
Koz-Service
Prima pagină
Despre noi
Produse
Servicii
Referinţe
Contact
Prima pagină
Despre noi
Produse
Grup electrogen
UPS
Agregat mixt sudură-grup electrogen
Turn de iluminat
Servicii
Referinţe
Cerere-ofertă
Contact
Feedback
Fiţi la curent în fiecare lună cu noutăţile de la KozService
Nume:
Email:
Servicii

Pentru toate produsele comercializate, cât şi pentru alte produse asemănătoare, KOZ-SERVICE oferă lucrări de service şi mentenanţă, atât în perioada de garanţie, cât şi postgaranţie pentru generatoare electrice, UPS-uri, precum şi piese de schimb şi consumabile.
Puteţi beneficia de serviciile noastre pe tot teritoriul României.

Consultanţă profesională
În scopul alegerii echipamentului corespunzător (putere, construcţie, etc.) şi a locaţiei de instalare optime vă oferim consultanţă tehnică înaintea ofertării. Tariful consultanței se deduce din valoarea echipamentului dacă acesta se va procura de la firma noastră.

Livrare la client
Livrare asigurată până la beneficiar.
Instalare
La solicitarea beneficiarului, montajul se asigură de firma noastră, lucrări care includ: instalare, cablări, modificări dulap electric, trasee de cable, canale şi culise de ventilaţie, materiale fonoabsorbante pentru grup deschis, ţeavă de eşapament de la grup până în exterior (pe bază de deviz de montaj) în funcţie de locaţia asigurată de client pentru funcţionarea echipamentului. În cazul în care nu se solicită instalarea echipamentului, specialiştii firmei noastre asigură asistenţă tehnică la montaj contracost. Firma deţine de la producători documentaţiile tehnice necesare pentru montajul, punerea în funcţiune şi service-ul în garanţie şi postgaranţie al echipamentelor de electroalimentare pe care le comercializează.

Punere în funcţiune
După efectuarea lucrărilor de instalare se asigură punerea în funcţiune al echipamentului, teste funcţionale fără sarcină şi în sarcină.

Service
Service calitativ şi rapid în perioada de garanţie şi postgaranţie la Centrul de Service propriu. Toate produsele se vor livra conform normelor şi standardelor CE şi certificărilor ISO de la producători.

Service în garanţie
Specialiştii firmei noastre asigură service-ul echipamentelor vândute. De la anunţarea defecţiunii, timpul de răspuns şi de remediere în perioada de garanţie este de maximum 5 zile, timp de răspuns este de maximum 15 zile, timp de remediere, dacă echipamentele sunt exploatate în ţară.

Service post garanţie
Asigurăm service după expirarea perioadei de garanţie pentru echipamentele vândute.  Ne angajăm să asigurăm contra cost piese de schimb şi consumabile necesare pentru funcţionarea echipamentelor pe o perioadă de 10 (zece) ani de la expirarea garanţiei. Echipamentele nu au înglobate piese de schimb cu regim limitat de funcţionare, dacă nu sunt supuse suprasolicitărilor, a condiţiilor de mediu şi climatice improprii funcţionării, respectiv se execută periodic ciclurile de mentenanţă recomandate de producători. Mentenanţa curentă se execută cu scule, aparatură de măsură şi control şi dispozitive de uz general, care sunt recomandate să existe în orice atelier mecanic pentru întreţinerea motoarelor cu ardere internă, respectiv atelier electric pentru motoare electrice şi automatizări industriale.
Materialele consumabile pentru întreţinerea unui grup electrogen sunt uleiul pentru motor, filtrele pentru combustibil, ulei, aer şi agent de răcire. Uleiul se asigură de la distribuitori existenţi în România, iar filtrele de la producătorul grupului electrogen sau de la distribuitorii acestor produse existenţi în România. Preţurile pentru aceste materiale consumabile sunt cele practicate de distribuitorii acestor produse, existenţi în România.
Firma noastră nu îşi asumă nici o răspundere în perioada de garanţie, pentru echipamentele care au fost scoase din ţară de beneficiar şi au fost exploatate în condiţii climatice şi de mediu, care nu corespund standardelor din Comunitate Europeană, conform cărora au fost fabricate echipamentele.

Livrări piese de schimb originale
Piesele de schimb, accesoriile şi consumabilele pentru echipamentele de electroalimentare de siguranţă se asigură de
KOZ-SERVICE, atât pe perioada garanţiei, cât şi în postgaranţie, conform recomandărilor producătorilor echipamentelor. Garanţia pentru piesele de schimb înlocuite este cea asigurată de producători, în funcţie de natura reparaţiilor executate şi a pieselor schimbate. În postgaranţie de obicei se asigură în garanţie de 3 (trei) luni pentru reparaţiile executate şi o garanţie de 1 (un) an pentru piesele schimbate în funcţie de recomandările producătorilor, dacă se respectă ciclurile de întreţinere recomandate de producători şi defecţiunile apărute se datorează unor vicii ascunse, respectiv nu sunt cauzate de uzura anormală prematură a pieselor de schimb, datorate suprasolicitărilor inadmisibile, sau neexecutare la timp a ciclurilor de întreţinere periodică.

Instruire personal de exploatare
Personalul de exploatare se va instrui cu ocazia punerii în funcţiune al echipamentului, respectiv va primi instrucţiuni de exploatare, precum şi manualul de utilizare al echipamentului în limba română şi engleză.

Garanţie
KOZ-SERVICE oferă garanţie de 24 luni pentru echipamentele comercializate. Echipamentele vor fi însoţite la livrare de certificatul de garanţie, certificatul de origine CE şi de cartea tehnică în limba română (manualul de exploatare).


Servicii de închiriere
Închiriem diverse echipamente de electroalimentare, care pot fi utilizate pentru diferite aplicaţii: construcţii, producţie, evenimente culturale organizate în aer liber (unde nu poate fi asigurat alimentarea cu curent electric din reţeaua publică), birouri, centre comerciale, staţii de carburanţi etc. (în caz de pană de curent temporar). Grupuri electrogene disponibile momentan: 4,5-10-20-40-110 kVA.

User:
Pass:
Login
V-aţi uitat parola? Click aici!