Prima pagină
Contact
Produse
Română
Magyar
English
Koz-Service
Prima pagină
Despre noi
Produse
Servicii
Referinţe
Contact
Prima pagină
Despre noi
Produse
Grup electrogen
UPS
Agregat mixt sudură-grup electrogen
Turn de iluminat
Servicii
Referinţe
Cerere-ofertă
Contact
Feedback
Fiţi la curent în fiecare lună cu noutăţile de la KozService
Nume:
Email:
Generator tip invertor
Vineri, 20 Noi 2020
In septembrie 2020 fabricantul de prestigiu MOSA, Italia cu un trecut de peste 40 ani în domeniul electroalimentării de siuguranță a lansat o nouă serie de grupuri electrogene, generator tip invertor cu puteri 2kW și 4 kW.

Echipamentul poate furniza tensiune monofazată prin 2 fișe respectiv 2 USB prin care se 
 
Achizitie prin AFIR
Marţi, 04 Aug 2020
Din anul 2019 produsele comercializate de firma Koz-Service pot fi găsite prin portalul AFIR

Pentru proiectul Dvs. de investiție prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltare Rurale puteți achiziționa grup electrogen, generator, turn de iluminat și agregat de sudură

Căutați produsele VISAMOSA și CUMMINS și noi Vă ajutăm în procedura de achiziție.


Vă așteptăm cu drag !
 
Turn de iluminat
Joi, 03 Oct 2019
Turn de iluminat 

Echipament folosit pentru lucru în zone fără rețea publică de curent. 
Brațul telescopic de 5m sau 9m încorporează reflectoarele tip metal halid/halogen/LED.
Turnul este montat pe remorcă pentru deplasarea ușoară între stațiile de lucru sau evenimente. Folosit pentru concerte și evenimente de aer liber. Putere maximă grup electrogen 20 kVA.
 
Carieră
Marţi, 06 Aug 2019
Koz-Service angajează inginer electric pentru mentenanță și service respectiv inginer vânzări pentru promovare grupuri electrogene de mare putere în România. CV la mail office@koz-service.ro .
 
Papa Francisc la Șumuleu Ciuc
Duminică, 09 Iun 2019
Itinerarul călătoriei apostolice pontifului papa Francisc în România cu desfășurare între 31 mai și 2 iunie a cuprins celebrarea liturgiei sfinte din Șumuleu Ciuc. În șaua dintre Șumuleu Mare și Șumuleu Mic la 1 iunie 2019 s-au întrunit zeci de mi de pelerini veniți din diferitele părți ale țării și din străinătate.
Electroalimentarea de siguranță pe durata sfintei liturgii a fost asigurat de un grup electrogen închiriat de la firma noastră, Koz-Service Srl. 

 
Inchiriem generator tractabil 100 kVA
Marţi, 08 Mai 2018
Stăm la dispoziția Dvs. cu un grup nou, putere 100 kVA, tractabil montat pe remorcă rutieră. 

 
Seria Cricket de la VISA SpA
Luni, 11 Sep 2017

Seria Cricket, grupurile electrogene nou dezvoltate, se adaptează criteriilor actuale de exploatare simplificată și cu dotări de bază.

Puteri (kVA) 9-13-15-20-30-40-60-80-100

Characteristici: pornire manuală sau automată 

Construcție: cu capotaj insonorizat și rezistent la intemperii

Oferte: office@koz-service.ro sau 0745-181262

 
Festivalul “O mie de fete secuience” - Șumuleu Ciuc
Sâmbătă, 02 Iul 2016
Festivalul “O mie de fete secuience” este o festivitate tradițională care celebrează obiceiurile și tradițiile secuiești. În șaua dintre Șumuleu Mare și Șumuleu Mic are loc parada de dans al sutelor de participanți îmbrăcați în porturi populare secuiești. Această ceremonie de 85 ani sărbătorește tradiția, valorile culturale și identitatea populației din regiune.
În timpul festivității un grup electrogen de 20 kVA închiriat de la firma Koz-Service a asigurat alimentarea cu curent electric al echipamentelor electronice și de sonorizare.
 
Pelerinajul Rusaliilor de la Șumuleu Ciuc
Luni, 16 Mai 2016
Pelerinajul Rusaliilor de la Şumuleu Ciuc este considerată cea mai mare procesiune catolică din Europa Centrală şi de Est. Începând din anul 1990 pelerinajul are loc pe platoul natural format între munții Șumuleu Mare și Șumuleu Mic, loc care poate primi mai multe sute de mii de pelerini. Din anul 2011 firma noastră asigură alimentarea cu curent electric al instalației de sonorizare și transmisiei în direct prin canalul de televiziune Duna TV.
Anul acesta acest serviciu a fost asigurat printr-un grup electrogen de 180 kVA, astfel ca acest eveniment primordial să se desfășoare în siguranță totală fără să apară deranjamente în continuitatea și calitatea sunetului respectiv în transmisiunile directe de televiziune.
 
Generatoare Marelli
Luni, 16 Ian 2012
Centru de service Marelli: din ianuarie 2012 firma noastră a fost desemnată reprezentanţă de service și piese de schimb în România pentru alternatoare (generatoare) şi piese de schimb originale Marelli.
Prin personalul tehnic specializat vă oferim toată gama de servicii garanţiale şi post-garanţiale, cum ar fi:
 • livrare
 • instalare
 • punere în funcţiune
 • mentenanţă
 • service
 • livrări piese de schimb originale
 • instruire personal de exploatare.
 
Generatoare Linz
Luni, 05 Dec 2011
Din decembrie 2011 firma noastră a fost desemnată reprezentanţă exclusivă şi centru de service autorizat Linz în România pentru alternatoare (generatoare) şi piese de schimb originale Linz.
Prin personalul tehnic specializat vă oferim toată gama de servicii garanţiale şi post-garanţiale, cum ar fi:
 • livrare
 • service
 • instalare
 • punere în funcţiune
 • mentenanţă
 • livrări piese de schimb originale
 • instruire personal de exploatare.
 
SERVICE - REWORK - REVERSE ENGINEERING
Marţi, 06 Dec 2011
Societatea noastră printr-un contract de parteneriat este acreditată şi agreată ca bază de service pentru EUROPA a firmelor EMERSON, ASTEC şi ARTESYN oferind următoarele servicii:
 1. Reparaţia în garanţie şi postgaranţie a circuitelor imprimate electronice pentru unităţi de alimentare neîntreruptibile UPS-ri, blocuri de comandă digitală ale motoarelor electrice, redresoare, invertoare, convertoare de frecvenţă, circuite digitale de comandă control şi semnalizare ale lifturilor, redresoare digitale comandate, blocuri electronice de protecţie, comandă, control şi semnalizare;
 2. Reparaţia componentelor electronice menţionate la punctul 1 pentru echipamentele fabricate de Delta, Dell, Power-One, Lambda, Cisco, Cherokee, Siemens, Philips, Agilent, APC, AEG, Liebert, 3M, Nokia, Ericsson, Nortel, Elba, Computer-Products, Omron, Tektronics, Ricoh, IBM, FUJI, Schrack, Efore, CRC, Condor.
 3. Reutilizare – rework pentru echipamentele EMERSON, ASTEC şi ARTESYN în alte scopuri decât cel iniţial pentru care a fost fabricat a componentelor electronice menţionate la punctul 1.
 4. Inginerie reversibilă – reverse engineering – a circuitelor electronice vechi ale echipamentelor menţionate la punctul 1 în cazul în care un client solicită reparaţia unui echipament vechi pentru care nu mai deţine sau nu are acces la documentaţia tehnică al echipamentului.
 
Restaurarea şi modernizarea facilităţilor de la Muzeul Secuiesc al Ciucului
Sâmbătă, 15 Oct 2011
Printr-un contract semnat cu firma S.C. START DUO S.R.L. Miercurea Ciuc firma noastră a contribuit la modernizarea facilităţilor din proiectul de restaurare al Muzeului Secuiesc al Ciucului. Grupul electrogen de 12 kVA produs de Mosa, Italia este instalat într-o cameră din subsolul muzeului unde funcţionează şi centrala termică. Grupul electrogen asigură electroalimentarea de siguranţă a centralei termice a muzeului.
 
Electroalimentare de siguranţă la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita
Joi, 20 Oct 2011
Printr-un contract semnat cu ISU Harghita din Miercurea Ciuc firma noastră a furnizat un grup electrogen de 40 kVA superinsonorizat, montat în exterior pentru asigurarea electroalimentării de siguranţă al Companiei de Pompieri din localitatea Miercurea Ciuc, al dispeceratului judeţean ISU Harghita şi SMURD Harghita.
 
Proiect de succes finalizat cu CAMUSAT ROM Telecomunicaţii pentru Orange Moldavia
Luni, 10 Oct 2011
La începutul lunii octombrie s-a livrat ultima tranşă din proiectul Camusat-Orange Republica Moldova cuprinzând 54 bucăţi grupuri electrogene de 14 kVA produse de VISA, Italia. Echipamentele vor fi montate pe diferite site-uri de telecomunicaţii GSM de pe teritoriul Republicii Moldova.
 
Proiect finalizat cu CAMUSAT ROM Telecomunicaţii pentru Orange România
Duminică, 12 Iun 2011
La începutul lunii iunie s-a finalizat cu succes proiectul Camusat-Orange Romania cuprinzând 27 bucăţi grupuri electrogene cu puteri între 9-30 kVA produse de VISA, Italia. Echipamentele vor fi montate pe diferite site-uri de telecomunicaţii GSM de pe teritoriul României.
 
UPS - Well
Luni, 02 Mai 2011
Din februarie 2011 am început o colaborare cu producătorul UPS-ului Well special dezvoltat pentru centrale termice pe combustibil solid şi panouri solare, totodată pentru aplicaţii cu sarcină mică şi autonomie îndelungată. Produsele Well sunt de înaltă calitate şi corespund tuturor criteriilor şi reglementărilor impuse de Uniunea Europeană. În viitor dorim să înlărgim portofoliul firmei noastre prin alte produse electrice Well precum stabilizatoare de tensiune şi surse de alimentare de urgenţă (EPS-uri) similare cu UPS-uri – unităţi de electroalimentare neîntreruptibile.
 
G-Tec
Marţi, 19 Ian 2010
Gama de produse G-Tec include următoarele echipamente: UPS-uri cu puteri între 400 VA şi 800 kVA mono/trifazate, stabilizatoare de tensiune, sisteme de coreţie automată a factorului de putere (cos φ), UPS-uri industriale în gama de puteri între 10-400 kVA, sisteme de electroalimentare pentru telecomunicaţii. Alegerea noastră privind acest furnizor de echipamente de electroalimentare de siguranţă se bazează pe o cercetare de piaţă amănunţită, vizită la fabricant, respectiv un training de service al departamentului tehnic Koz-Service asigurat de fabricant. Pe lângă gama largă şi variată de produse, G-Tec asigură suport tehnic global pentru montajul, punerea în funcţiune, service-ul în garanţie şi postgaranţie prin echipa sa de service.
 
Generatoare Mecc Alte
Luni, 29 Sep 2008
Din anul 2003 firma noastră a fost desemnată reprezentanţă exclusivă şi centru de service autorizat Mecc Alte în România pentru alternatoare (generatoare) şi piese de schimb originale Mecc Alte.
Prin personalul tehnic specializat vă oferim toată gama de servicii garanţiale şi post-garanţiale, cum ar fi :
 • livrare
 • instalare
 • punere în funcţiune
 • mentenanţă
 • service
 • livrări piese de schimb originale
 • instruire personal de exploatare.
 
Website nou
Vineri, 01 Aug 2008
 La sfârşitul lunii iulie 2008 firma Koz-Service SRL şi-a lansat noul site web realizat de firma de specialitate Enetix Software Srl. Pagina a fost complet reproiectată cu un design nou, modern, respectiv cu conţinutul actualizat, și este  disponibil în limbile Română, Maghiară şi Engleză. Printre noile funcţionalităţi implementate, cea mai importantă este catalogul de produse, unde poate fi vizualizată toată gama de produse comercializate, cu posibilitatea afișăriidetaliilor şi caracteristicilor tehnice al fiecarărui produs.
 
Mutare sediu
Sâmbătă, 01 Mar 2008
La sfârşitul lunii februarie, 2008 firma Koz-Service SRL şi-a mutat sediul într-o clădire nouă. Noua locaţie este situată într-o clădire de birouri situată pe str. Szék nr. 7/A, Miercurea Ciuc, clădirea având o suprafaţă aproximativă de 500 mp. Imobilul dispune de birouri, sală de conferinţă şi locuri de parcare. În acest spaţiu îşi vor continua activitatea încă două firme: S.C. Gerkon S.R.L. şi S.C. Enetix Software S.R.L.
User:
Pass:
Login
V-aţi uitat parola? Click aici!