Cum se procură un grup electrogen?

grup electrogen

Importanța grupului electrogen a crescut foarte mult în ultimii ani. Odată cu progresele tehnologice și cu extinderea diferitelor industrii, cererea de energie electrică este în continuă creștere.

În plus, această energie electrică trebuie să fie continuă, iar grupul electrogen care o furnizează trebuie să fie fiabil. Acest lucru este relevant pentru tot felul de activități, fie că alimentăm unelte, mașini sau alte echipamente de construcții, fie că avem nevoie de energie neîntreruptă în timpul evenimentelor culturale, cum ar fi concerte și festivaluri, sau că avem nevoie de fiabilitate într-un cadru industrial, cum ar fi fabricile și uzinele. 

Aplicațiile deosebit de critice, cum ar fi cele din sectorul medical sau din centrele de date, nu își pot permite nicio întrerupere în alimentarea cu energie electrică.

Ne-am gândit să vă arătăm ce trebuie făcut pentru a procura un grup electrogen.

Consultanță

Primul pas în procesul de procurare a unui grup electrogen este discuția dintre client și reprezentantul companiei de cumpărare. În acest moment, specialistul solicită informații specifice despre aplicațiile în care vor fi folosite grupul (grupurile) electrogene, pentru a evalua proiectul și a alege generatoare adecvate pentru toate condițiile în cauză.

grup electrogen

Odată stabilite toate detaliile proiectului, clientul primește o ofertă care include toate serviciile de care are nevoie, pe lângă închirierea generatoarelor. Selectarea unei companii de cumpărare de grupuri electrogene de încredere și cu experiență este esențială, deoarece aceasta va oferi cu siguranță servicii la nivel național, cum ar fi transportul, montajul, cablări, punerea în funcțiune, instruire personal de exploatare,  setări pentru funcționare, întreținere (revizie anuală), intervenție, contract de service,  furnizare piese de schimb originale etc. 

După semnarea acordului, compania de cumpărare de generatoare preia toate sarcinile acestui proiect, iar clientul nu trebuie să își mai facă griji în acest sens.

Disponabilitate

A avea un partener cu o flotă mare de generatoare este cea mai bună soluție pentru orice situație. Dacă firma de închiriere are o mulțime de generatoare cu puteri diferite, este puțin probabil ca clientul să aibă nevoie de unul sau mai multe generatoare cu puteri diferite și compania nu va putea să le furnizeze într-un timp scurt. 

Pregatirea generatoarelor

După semnarea contractului de închiriere sau de cumpărare, tehnicienii vor fi informați cu privire la generatoarele care trebuie să fie livrate. Aceștia vor efectua lucrări de întreținere și verificări ale generatoarelor, le vor testa funcționarea în gol și în sarcină, toate acestea pentru a se asigura că echipamentul este în stare optimă. Funcționarea perfectă a grupurilor electrogene este principala misiune a companiei de închiriere.

Livrare și astistentă 24/7

După ce generatoarele au fost pregătite, începe procesul de livrare la locația specificată de client. Odată ce generatoarele ajung la fața locului, tehnicienii companiei de închiriere le instalează și le testează. Dacă este necesar, aceștia vor oferi, de asemenea, asistență personalului clientului. 

Calitatea

Asigurarea unui serviciu de calitate pentru clienți și a unui suport tehnic este esențială pe toată durata perioadei de închiriere. De aceea, este important să alegeți o companie care a investit în tehnicieni instruiți corespunzător, cu toate echipamentele necesare pentru orice tip de intervenție.

Soluții complete

Firma Koz-Service SRL, fondată în anul 1993, își desfășoară activitatea în domeniul electroalimentării de siguranță.

grup electrogen

Echipa noastră de ingineri specializați oferă soluţii complete pornind de la consultanță până la montaj la cheie: evaluare, măsurători, dimensionare, proiectare, ofertare, livrare, montaj, instalare, mentenanță, service, intervenție, piese de schimb, închiriere echipamente.

Prin proiecte impresionante cu clienți de renume cum ar fi: Orange Romania, Vodafone Romania, UPC Romania, OTP BANK Group, BCR, Ministerul Finanțelor, Ministerul de Sănătății, Ministerul Turismului, respectiv companii și firme din diferite domenii, putem realiza toate fazele necesare unei investiții în sistemul de alimentare cu curent electric de rezervă și de intervenție.

Partenerii noștri din străinătate VISA Spa., MOSA, CUMMINS, MECC ALTE și LINZ oferă tot suportul pentru ca echipa noastră tehnică să poată asuma asistență tehnică completă în montaj, service, intervenție, mentenanță și piese de schimb.

Contact: 0745-181.262

Email: office@koz-service.ro