Referințe

UPC - VODAFONE Romania

Livrări de grupuri electrogene, mentenanță și intervenții accidentale grupuri electrogene, instalații electrice și automatizări.

ORANGE Romania - prin Camusat Rom Telecomunicatii- București

Compania Camusat Rom Telecomunicatii specializata în telecomunicatii înfiintata în 1997, având 150 angajati. În prezent exista mai mult de 1000 site-uri în România, Moldavia si Oman. Achizitionare peste 200 buc. grupuri electrogene de puteri între 6-51 kVA.

Central Park - Bucureşti

Ansamblul Central Park, situat pe şoseaua Stefan cel Mare din Bucureşti, cuprinde 11 clădiri în care vor fi construite 454 de apartamente. Complexul va mai cuprinde şi un parc privat de 14.000 mp. Complexul de locuinţe este dotat cu un grup electrogen cu putere de 437 kVA, instalat în anul 2007.

Delphi Packard - Sânnicolau Mare

Delphi Packard, Sânnicolau Mare, jud. Timiş – producător de cablaje şi electronică pentru industria auto – echipat cu un grup electrogen Cummins Power Generation cu putere de 900 kVA. Concernul Delphi este prezent în 41 ţări, cu peste 186000 angajaţi, din care 7500 de persoane la puncturile de producţie din Sânnicolau Mare (Timiş) şi Ineu (Arad).

Grand Hotel Marriott - Bucureşti

Marriott Grand Hotel, Bucureşti, deschis în anul 2001 echipat cu un grup electrogen Cummins Power Generation cu putere de 1100 kVA. Hotelul Marriott este dotat cu 379 camere de lux, 23 apartamente şi 2 apartamente prezidenţiale. Hotelul are 17 săli de conferinţă, şase restaurante şi baruri, o piscină, respectiv centre de servicii şi sănătate.

Hotel Internaţional - Sinaia

Hotel International Sinaia a fost construit în 1983 ca hotel pentru sporturi de iarnă şi modernizat în perioada 2001-2003, ca hotel, centru de afaceri sau ca loc de petrecere a vacanţelor. Hotelul dispune de 171 spaţii de cazare, 10 săli de conferinţă, piscină, Spa, sală de fitness şi restaurant. Complexul este dotat cu un grup electrogen cu putere de 220 kVA, furnizat de KOZSERVICE.

Hotel Novotel - Bucureşti

Hotel Novotel Bucureşti cu 4 stele construit în zona de afaceri, la câteva minute de vechiul centru al oraşului, având 242 camere, 9 suite junior, 6 suite şi 1 apartament prezidenţial. Firma KOZSERVICE a montat un grup electrogen Cummins Power Generation de 500 kVA.

Ministerul Finanţelor Publice - Bucureşti

În anul 2002 firma KOZSERVICE a efectuat livrarea, montajul şi punerea în funcţiune a unui grup electrogen cu putere de 265 kVA pentru Ministerul Finanţelor Publice, clădirea centrală din Bucureşti.

Sala Polivalentă - Bucureşti

Complexul Sportiv Naţional Sala Polivalentă Bucureşti – special construită pentru a găzdui diverse evenimente sportive, artistice, reuniuni. Complexul este localizat în Parcul Tineretului din Bucureşti. Sala are o capacitate de 5600 locuri. Firma KOZSERVICE a instalat două UPS-uri cu puteri de 60 kVA pentru asigurarea continuităţii electroalimentării complexului.

Spitalul Clinic Fundeni - Bucureşti

Institutul Clinic Fundeni, Clinica Prof. Dr. Irinel Popescu – firma KOZSERVICE a montat următoarele echipamente de electroalimentare de siguranţă, UPS –uri AEG SVS Germania:

  • 20 kVA (2 buc.) – la bloc operator şi Departamentul de hemobiologie, transfuzii, conservare grefon medular
  • 10 kVA (4 buc.) – terapie intensivă

Alte referințe

Academia Română de Aviaţie

Academia Română de Aviaţie a fost fondată în anul 1999. În anul 2001 firma KOZSERVICE a livrat un grup electrogen mobil montat pe remorcă lentă de putere 10 kVA fabricat de MOSA, Itali

Apolodor Comimpex - Bucureşti

Firma Apolodor Comimpex a fost înfiinţată în anul 1992 specializată în lucrări de construcţii, executând lucrări de terasamente, excavaţii, lucrări specializate în infrastructură şi demolări.
În anul 2006 firma KOZSERVICE a furnizat un grup electrogen de 6 kVA.

Arena City Center - Bacău

Arena City Center, primul centru comercial din Bacău a fost inaugurat în luna decembrie 2007. Alimentarea de siguranţă a consumatorilor complexului comercial cu energie electrică este asigurată de un grup electrogen de 556 kVA livrat de firma KOZSERVICE.

Baril Oil - Ghimes Făget

Firma Baril Oil SRL a fost înfiinţată în anul 2000 având domeniul de activitate distribuţie de carburanţi pentru autovehicule, respectiv comercializare utilaje agricole. În anul 2005 s-a instalat de către KOZSERVICE un grup electrogen de 10 kVA pentru electroalimentarea staţiei de carburanţi.

BCR - Miercurea Ciuc

Banca Comercială Română, sucursala din Miercurea Ciuc – grup electrogen Cummins Power Generation cu putere de 125 kVA – fiind primul grup electrogen instalat de firma KOZSERVICE în anul 1998.

Bechtel Internaţional - Cluj Napoca

Bechtel este o companie internaţională având domeniul de activitate de inginerie şi construcţii cu o experienţă peste 100 de ani în proiecte complexe cu locaţii dificile. Compania are sediul central în San Francisco, şi îşi desfăşoară activitatea în 40 de reprezentanţe cu 40.000 de angajaţi în întreaga lume.
Proiectul Autostrada Transilvania reprezintă o autostradă cu patru benzi, cu o lungime de 415 km, ce porneşte din centrul României, de la nord-vest de Braşov, ajungând la Oradea, la graniţă cu Ungaria.
În anul 2007-2008 firma KOZSERVICE a furnizat o gamă largă de piese de schimb pentru grupurile electrogene MOSA, iar în primul trimestru al anului 2008 au început negocierile pentru achiziţionarea a mai multor (20 buc.) grupuri electrogene necesare pentru proiectul Autostrada Transilvania.

Heineken - Miercurea Ciuc

Fondată în anul 1998, în 2000 compania Brau Union a devenit producătorul de bere numărul 1 în România. În 2007 compania şi-a schimbat numele, trecând la Heineken România.
În anul 2002 firma KOZSERVICE a instalat un grup electrogen de 30 kVA pentru asigurarea electroalimentării de siguranţă a serverelor fabricii.

BRD - Miercurea Ciuc

La noul sediu al sucursalei Banca Română de Dezvoltare (Groupe Societe General) BRD Miercurea Ciuc– situat în centrul oraşului, în anul 2003 firma KOZSERVICE a montat un UPS de 20 kVA.

Casa Matei - Bretcu

Lângă Vulcanii Noroioşi, în localitatea Berca se află Casa Matei o casă de oaspeţi fiind singura pensiune apreciată cu patru margarete din intreaga zonă turistică de pe valea Buzăului. Firma KOZSERVICE a furnizat un grup electrogen de intervenţie de putere 20 kVA.

Equant România - Orange Business Service - Bucureşti

Compania Equant, Orange Business Services, a fost infiinţată în anul 2001, având domenii de activitate servicii de internet şi telefonie, echipamente pentru bancomate.
Firma KOZSERVICE a preluat următoarele servicii pentru Equant, Orange Business Services:

  • inspecţie generală şi verificarea instalaţiilor la 56 site-uri din ţară
  • echiparea dulapurilor de telecomunicaţii cu echipamente de electroalimentare de siguranţă
  • reabilitare şi modernizare echipamente şi instalaţii de electroalimentare din dulapurile de telecomunicaţii existente
  • service echipamente de electroalimentare de siguranţă
  • Grup electrogen Cummins Power Generation de 150 kVA montat în sediul central București.

Gedeon Richter Romania - Târgu Mureș

Fabrica de medicamente Gedeon Richter România de la Târgu-Mureş şi-a început activitatea de producţie în România în 1998, odată cu achiziţia fabricii Armedica. Gedeon Richter este singura companie în România cu o activitate integrată: producţia de medicamente, activitate de retail a grupului şi activitate de distribuţie a produselor medicamentoase.
KOZSERVICE a instalat următoarele echipamente de electroalimentare de siguranţă: grupuri electrogene de 400, 152 kVA şi 4 kVA, respectiv UPS de 20 kVA.

Lotus Market - Oradea

În anul 2002 firma KOZSERVICE a montat un grup electrogen de 500 kVA la Centrul comercial LOTUS MARKET, din Oradea, acesta fiind primul mall din Transilvania. Iar în anul 2008 firma noastră a pus în funcțiune cel de al doilea grup electrogen de 358 kVA.

OTP Bank - Bucureşti

OTP BANK ROMANIA –parte a OTP Group, a intrat în piaţa bancară românească în anul 2004 prin cumpărarea băncii RoBank.
Firma KOZSERVICE prin contract comercial de prestări servicii a preluat servicii de montaj şi reparaţii ale UPS-urilor EMERSON la cele 102 sucursale şi agenţii OTP BANK din România.
În anul 2007 firma noastră a montat la centrul SMB un grup electrogen de 275 kVA, respectiv 2 buc. 40 kVA, 2 buc. 30 kVA și 1 buc. 10 kVA surse de alimentare neîntreruptibile UPS .

Parc Industrial Vidrasău - Târgu Mureş

Parcul Industrial Vidrasău a fost finalizată în anul 2005. Parcul are o capacitate de 29,4 ha concesionabile, cu 7 firme care au concesionat loturile parcului pe o perioadă de 49 ani. Parcul este dotat cu un grup electrogen Cummins Power Generation de 150 kVA.

Rompetrol - Ploieşti

Grupul Rompetrol NV. este o companie petrolieră multinaţională, având activităţi de rafinare, marketing şi trading. Firma KOZSERVICE a montat mai multe grupuri electrogene (de puteri între 15-80 kVA) la: Well Service Srl (Ploieşti), Rafinăria Vega Srl (Ploieşti), respectiv staţiile de petrol din Sebeş şi Aiud.

Spitalul Clinic de Urgenţă - Cluj Napoca

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Cluj Napoca – în anul 2008 firma KOZSERVICE a instalat un grup electrogen cu putere de 450 kVA.

Spitalul Judeţean de Urgenţă - Miercurea Ciuc

Spitalul Judeţean de Urgenţă , Miercurea Ciuc – în 2006 firma KOZSERVICE a instalat trei grupuri electrogene cu puteri de 200 kVA, respectiv 2×33 kVA (montate la secţia ORL şi Oftalmologie).

Universitatea Romano-Americană - Bucureşti

Universitatea Româno-Americană este o universitate particulară din Bucureşti, România, înfiinţată în anul 1991 – având instalat un grup electrogen Cummins Power Generation cu putere de 450 kVA. Universitatea are în structura sa 6 facultăţi, din care 5 cu profil economic şi una cu profil juridic.