Despre noi

Începând din anul 1993, completând activitatea firmei de instalații S. C. Gerkon Srl. din Miercurea Ciuc,  oferim servicii la cheie în domeniul electroalimentării de siguranță. Primul proiect comun a fost instalarea unui grup electrogen de 150 kVA la Banca Comercială Română din Miercurea Ciuc. 

În următoarele 20 de ani am ajuns furnizori de produse și prestatori de servicii pentru multe instituții și companii  de renume atât din domeniul public cât și privat. Vezi Referințe (link) 

Oferim soluţii complete la cheie pentru toată gama de obiective civile şi industriale: instituţii sanitare, bancare, judiciare, turistice, firme private și companii de producție etc. din întreaga ţară.

Echipa noastră de montaj și service asigură nivel constant profesional pentru satisfacerea cerințelor și necesităților fiecărui proiect și client, cu abordare identică aparte. 

 KOZSERVICE este o firmă specializată în domeniul electroalimentării de siguranţă fondată în anul 1993.

Oferim soluţii complete la cheie pentru toată gama de obiective civile şi industriale: instituţii sanitare, bancare, judiciare, turistice, firme etc. din întreaga ţară.

Alimentarea cu energie electrică de rezervă se poate realiza prin mai multe tipuri de echipamente:

Produsele noastre de tehnologie de ultima oră respectă cele mai exigente standarde europene şi internaţionale, ISO 9001, UNI EN ISO, IQ Net, prin care KOZSERVICE garantează alimentare cu energie electrică fără întreruperi intempestive.

Servicii:

  • consultanţă în vederea alegerii echipamentului, locului de montaj şi a unei soluţii de montaj optim
  • mentenanță periodică pentru prelungirea duratei de viață al echipamentelor
  • intervenție
  • service
 

piese de schimb.

Cu scopul satisfacerii solicitării clienţilor ne-am optat la produse şi servicii de calitate superioară, prin lărgirea verticalei produselor respectiv prin dezvoltarea şi specializarea structurii personalului.