Industria alimentară și importanța curentului electric

În inima industriei alimentare, fiecare secundă contează. De la producția mezelurilor și lactatelor până la prepararea pâinii și a dulciurilor, fiecare etapă este crucială. Orice întrerupere în proces poate aduce daune materiale și financiare semnificative.

O singură pană de curent poate declanșa consecințe grave. Fiecare fază a procesului de fabricație necesită condiții controlate pentru a asigura calitatea și siguranța produsului final. Lipsa energiei electrice poate perturba întregul lanț de producție, punând în pericol termenele limită, calitatea și siguranța alimentelor.

Pentru a contracara această problemă, companiile din industria alimentară investesc în soluții ingenioase, cum ar fi sistemele de alimentare cu energie de rezervă, precum generatoarele electrice. Acestea garantează continuitatea producției chiar și în caz de pană de curent, minimizând impactul financiar și de reputație al întreprinderilor.

Mai mult decât atât, implementarea unor măsuri preventive și de gestionare a riscurilor, precum întreținerea regulată a echipamentelor și a sistemelor electrice, poate reduce probabilitatea întreruperilor neașteptate în alimentarea cu energie electrică. Este esențial ca industria alimentară să fie pregătită să gestioneze astfel de situații și să își protejeze procesele de producție pentru a garanta calitatea și siguranța alimentelor livrate clienților.

Blocarea producției nu reprezintă doar o problemă de producție simplă – este o poveste despre calitate compromisă, pierderi financiare și reputații afectate. Fiecare moment de oprire poate însemna pierderea unor sume substanțiale și poate submina încrederea clienților în produsul final.

Generatoarele electrice pe care le oferim nu sunt doar surse alternative de energie; ele reprezintă garanția împotriva neplăcerilor neașteptate. Cu generatoarele noastre de rezervă, procesul tău de producție este protejat împotriva oricăror întreruperi de curent. Indiferent dacă este vorba despre o problemă de rețea sau o situație de urgență, afacerea ta continuă să funcționeze fără probleme.

Investiția în generatoarele noastre este o decizie strategică pentru siguranța și succesul afacerii tale. Oferim nu doar produse, ci și servicii incluse în pachetul nostru, cum ar fi montajul, mentenanța și asistența tehnică în garanție și post-garanție. Completând investiția dvs., beneficiați de suportul nostru tehnic complet pe parcursul utilizării echipamentului.

Alege să fii în controlul propriilor procese de producție – alege generatoarele noastre pentru un flux de lucru fără întreruperi și un produs de calitate superioară, întotdeauna.

 

Lucrări de referință KOZ-SERVICE din industria cărnii:

ARTERIMPEX (generatoare 2×900 kVA, 130 kVA) – Gheorgheni, jud. Harghita

BERKE (generator 170 kVA) – Izvoreni, jud. Harghita

BERTIS (generatoare 630 kVA, 415 kVA, 250 kVA, 60 kVA) – Sfântu Gheorghe, jud. Covasna

FOX COM SERV (generator 150 kVA) – București

 

Lucrări de referință KOZ-SERVICE din industria laptelui:

THEREZIA (generator 550 kVA) – Pănet, jud. Mureș

 

Lucrări de referință KOZ-SERVICE din industria berii:

HEINEKEN (generatoare 33 kVA, 20 kVA) – Miercurea Ciuc, jud. Harghita

 

Lucrări de referință KOZ-SERVICE din industria de panificație:

Brutăria BABI (generator 100 kVA) – Coșeni, jud. Covasna

Brutăria BOCSKOR (generator 150 kVA)- Primula SRL – Sînmartin, jud. Harghita

Brutăria BRALDICO (generator 200 kVA)- Tarlungeni, jud. Brasov

Brutăria MADARLATTA (generator 100 kVA)- Welivtim SRL –  Ghidfalău, jud. Covasna

Brutăria PIPOSZ (generator 150 kVA)-  Piposz SRL- Lunca de Sus, jud. Harghita

Brutăria UNIO LUNCA (generator 20 kVA și 6 kVA) – Lunca de Jos, jud. Harghita

 

Vă îndemnăm să vă asigurați că procesul de producție beneficiază de o alimentare constantă cu curent electric. Investiția în sisteme durabile și fiabile este esențială astfel evitând compromiterea calității produselor și eficiența operațiunilor.

Prin abordarea proactivă a riscurilor și prin decizia de a investi într-un grup electrogen de încredere, veți ajungeți să vă mențineți producția alimentelor în curs fără întreruperi. Numai astfel puteți să vă consolidați reputația în rândul clienților, asigurând satisfacția lor continuă, elemente cheie într-o industrie competitivă.